Andra Vatrantos

 

Numele meu este Andra Vatrantos si sunt profesoara de limba engleza la Big Ben School of Languages.
Ce m-a impins catre aceasta meserie de profesor este faptul ca doresc sa schimb viziunea copiiilor despre scoala. Nu totul trebuie sa fie monoton si plictisitor. Lucruri frumoase se intampla atunci cand interactionezi mai mult cu profesorii si cu ceilalti colegi, iar atunci cand esti la clasa pare ca nici nu trebuie sa depui prea mult efort ca sa inveti, totul vine de la sine.
M-am indragostit de limba engleza inca de pe vremea cand eram la gradinita, iar apogeul a fost in scoala generala, iar ca urmare am decis sa urmez Liceul de franceza “Scoala Centrala din Bucuresti”, engleza intensiv, iar mai apoi, facultatea integral in limba engleza. Consider ca engleza este o limba pe care trebuie sa o stie toata lumea pentru ca este foarte folositoare pentru viitorul copiilor atunci cand vine vorba de alegerea unui liceu, a unei facultati sau chiar a unui job.
Va astept cu drag la cursurile noastre!

Lasa un comentariu.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Formularele obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>